Persoonlijke coaching

Hoe haal je het beste uit jezelf en anderen? Hoe kun je soepeler samenwerken, met meer plezier en resultaat? Wil je beweging krijgen in lastige patronen? Je competenties versterken? 

Of je vraag persoonlijk is of werkgerelateerd, coaching biedt je de gelegenheid om uit de waan van de dag te breken. Zodat je jouw antwoorden vindt. Passend bij wie jij bent en waar jij naartoe wilt.

Wat?

Coachvragen waarbij ik eerder coachte, zijn:

Hoe?

Met gevoel en verstand verkennen wij je vraag en de wereld erachter. Je ervaringen zorgen ervoor dat je op een bepaalde manier naar anderen en ‘de wereld’ kijkt en daarop reageert. Tijdens de coachings nodig ik je uit om opnieuw waar te nemen, andere betekenissen te geven, je kwaliteiten te zien en te (her)waarderen, je inzicht in jouw communicatiestijl en die van anderen te vergroten. Belangrijkste pijler onder mijn werkwijze is ervaringsgericht leren: je brengt jouw vragen en ervaringen in. Daarnaast ben ik opgeleid in systemisch werk, transactionele analyse, NLP en voice dialogue en bied aan wat past bij de persoon en de coachvraag. 

menu
Deze maatwerk website wordt onderhouden met de Websitemachine