Wat anderen over mij zeggen

Laura weet waar ze het over heeft. Ze is heel deskundig en professioneel. Fijn dat al onze vragen uitgebreid aan bod kwamen!
Deelnemer training coachend leidinggeven

Wij hebben veel geleerd van de manier waarop je ons tijdens onze bespreking feedback gaf: positief, stimulerend en waarderend. Zo spreken we elkaar nu ook aan en dat werkt :-)!
Team communicatieadviseurs

Ik heb je als een prettige, rustige trainer ervaren die veel veiligheid biedt. Dat helpt bij het uitspreken van onzekerheden en daardoor zette ik stappen die ik zelf niet voor mogelijk hield. Dank!
Deelnemer verandertraject 

Dank voor je intensieve begeleiding. Vooral je praktijkgerichte aanpak heeft me nu al geholpen om een betere projectleider te zijn.
Gecoachte uit de bouwwereld

De wijze waarop jij korte, heldere blokjes theorie èn oefeningen afwisselt, zorgt voor een leuke en leerzame tweedaagse. Het vloog om. Ik heb veel opgestoken en belangrijker nog: meer zelfvertrouwen als adviseur. 
Deelnemer adviestraining

Jullie voorstel is het meest gedegen en doordacht. Sprong er direct uit. Ik wist vóór de presentatie eigenlijk als dat ik voor jullie wilde kiezen. Tijdens de presentatie bleek bovendien hoe goed jullie op elkaar zijn ingespeeld.
Opdrachtgever over zijn redenen om bij een tender te kiezen voor ons.
-> In samenwerking met Carolien Vink van MooiWerk

menu
Deze maatwerk website wordt onderhouden met de Websitemachine