Opdrachtgevers en samenwerkingspartners

Recente opdrachtgevers: Arcadis, De Rijksrederij (Rijkswaterstaat), de Vrije Universiteit en andere opleidingsinstituten en kenniscentra (oa Vilans en het Actuarieel Instituut), woningcorporaties, gemeenten, provincie Flevoland, IND en Dura Vermeer. 

MooiWerk

Bij grotere veranderopdrachten werk ik nauw samen met collega's die mijn visie en werkwijze delen. Zoals bij MooiWerk. Dit is een samenwerkingsverband van vier bevlogen en betrokken vakmensen die het ontwikkelen van leiderschap tot hun missie hebben gemaakt. Deze tijd vraagt immers veel van de manier waarop we onszelf en anderen leiden. 

VU

Sinds 2018 ben ik tevens als docent verbonden aan het Amsterdam Center for Management Consultancy van de Vrije Universiteit, waarbij ik de module de adviseur als samenwerkingspartner verzorg.
Daarnaast geef ik samen met dr. M. Flikkema zowel op de VU als incompany de masterclassThe gentle art of helping. Gaat in op vragen als Waarom helpen wij zo graag? en Hoe zorg ik dat wat ik doe ook echt helpt?  Voor alle helpers, of dit nu adviseurs, schoolleiders, projectleiders of advocaten zijn. 

Suray

Met veel plezier werk is samen met Bob Kuit van Suray trainingen. Bob is een zeer ervaren professional met een aanpak die aanvullend is op die van mij. Zo heeft Bob oa opleidingen gedaan in gestalt en haptonomie. Zijn eigen stijl is een mooie integratie van confrontatie èn waardering voor de mensen met wie hij werkt.

menu
Deze maatwerk website wordt onderhouden met de Websitemachine