Teamcoaching

Een team dat swingt. Heldere rollen en taken. Actie en reflectie. Mooie resultaten. Humor en daadkracht.

Je wilt deel zijn van een energiek team dat met plezier werkt. Een team dat van aanpakken weet en waar wordt gelachen. Dat niet om de hete brei heen danst maar ook over lastiger onderwerpen een goed gesprek voert.

Als teamcoach richt ik mij op:
- helderheid over doelen, taken en rollen;
- verbeteren van proces en relatie.
Door het verhelderen van ieders rol en taak versterken we de samenwerking en het werkplezier. Je krijgt zicht op (in)effectiviteit van patronen en kiest hoe je verder wilt met elkaar.

Teamversneller

Wil je een boost? In één dag jullie veranderkansen op een rijtje zetten en daar een concreet plan van aanpak bij maken? Of denk je meer aan een intensievere begeleiding? Bij beide routes ontwikkelen we een scan van de gewenste samenwerking en vertalen die in een plan van aanpak. Vanaf de start staan het gewenste resultaat en de wijze waarop het team dat wil realiseren, voorop.

Modellen

Ik ben vertrouwd met de instrumenten waarmee de effectiviteit, ontwikkeling , samenwerking, communicatiestijlen en rollen van teams in kaart worden gebracht. Waar nodig, zet ik die in. Een model is echter nooit een doel op zich, maar een middel dat inzicht en richting kan geven. Mijn aanpak sluit daarom bovenal aan op de specifieke vragen en context van het team. 

 

 

menu
Deze maatwerk website wordt onderhouden met de Websitemachine